Werken bij Lamsonair

Ontdek Lamsonair: De Marktleider in Buizenpostsystemen

Geschiedenis

Lamsonair, voortgekomen uit het gerenommeerde Lamson Corporation dat al sinds 1879 in de Verenigde Staten actief is, heeft sinds 1952 een onbetwiste leidende positie verworven als leverancier van buizenpostsystemen in Nederland en België. Onze rijke geschiedenis getuigt van ons streven naar innovatie en voortdurende verbetering van producten en systemen. Wij geloven in de kracht van nieuwe technologieën om bij te dragen aan veiligheid, efficiency en logistiek

Innovatie

Als full service technologieprovider ontzorgen wij klanten in diverse sectoren, waaronder gezondheidszorg, industrie, logistiek, overheid en retail. Onze missie is het leveren van de meest innovatieve systemen, gebaseerd op de nieuwste technologieën. Met behulp van intelligente software en hoogwaardige hardware bieden wij onze klanten de mogelijkheid om processen te automatiseren en te stroomlijnen.

Bij Lamsonair begrijpen we dat de wereld verandert en dat bedrijven streven naar de automatisering van logistieke processen. Daarom ligt onze focus op het voortdurend ontwikkelen van nieuwe innovaties die de logistieke processen van onze klanten volledig kunnen automatiseren, terwijl ze tegelijkertijd flexibiliteit behouden. Onze expertise stelt bedrijven in staat om menselijk handelen te verminderen en efficiënter te opereren.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde die hoog in het vaandel staat bij Lamsonair. We streven ernaar om waar mogelijk met duurzame producten en oplossingen te werken. Het gebruik van buizenposttechniek bij logistieke processen is bijvoorbeeld uiterst energiebesparend vanwege de lage weerstand in het systeem. We geloven dat onze klanten uiteindelijk zullen kiezen voor verantwoorde en tegelijkertijd praktische oplossingen die het milieu sparen.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. Bij Lamsonair hebben we verschillende vakgebieden en we zijn voortdurend op zoek naar gekwalificeerde professionals die ons team willen versterken. Om in te spelen op de veranderende markt investeren we regelmatig in scholing voor onze gediplomeerde medewerkers, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en onze klanten kunnen altijd vertrouwen op onze deskundigheid.

Certificering

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, streven we naar certificeringen die onze expertise en betrouwbaarheid onderstrepen. Onze technici voldoen aan de VCA-eisen en worden regelmatig bijgeschoold. Bovendien onderwerpen we al ons gereedschap en uitrusting aan strenge keuringen conform de VCA-eisen. Dit alles met als doel optimale veiligheid voor onze medewerkers en klanten. Onze VCA 1 ster certificering vormt de basis voor verdere normeringen, zoals ISO-9001 en ISO-14001.

Als u meer wilt weten over Lamsonair en onze buizenpostsystemen, kunt u gebruikmaken van ons handige contactformulier. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie. Ontdek vandaag nog hoe Lamsonair uw logistieke processen kan transformeren met geavanceerde technologieën en betrouwbare oplossingen.

Vacatures

Full-time De Meern

Administratief Medewerker

Voor Lamsonair zijn we op zoek naar een “vak volwassen” service monteur. Je zal een senior toevoeging worden aan het bestaande team en wellicht andere teamleden op een gegeven moment op weg kunnen helpen.

Bekijk deze vacature →
Full-time De Meern

Senior service monteur

Voor Lamsonair zijn we op zoek naar een “vak volwassen” service monteur. Je zal een senior toevoeging worden aan het bestaande team en wellicht andere teamleden op een gegeven moment op weg kunnen helpen.

Bekijk deze vacature →
Full-time De Meern

Senior installatie monteur

Voor Lamsonair zijn we op zoek naar een “vak volwassen” installatie monteur. Je zal een senior toevoeging worden aan het bestaande team en wellicht andere teamleden op een gegeven moment op weg kunnen helpen.

Bekijk deze vacature →
© 2024 Werken bij Lamsonair