Werken bij Lamson Air

Over Lamsonair

Lamson Group bestaat uit een hechte groep samenwerkende technologiebedrijven, die sinds 1952 in Nederland actief is. Lamsonair vervult daarin een bijzondere rol. Vanuit de visie dat nieuwe technologieën kunnen bijdragen aan veiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid werken wij voortdurend aan verbetering van onze producten. Als full service technologieprovider ontzorgen wij onze klanten in de gezondheidszorg, pharma, overheid en retail.

Geschiedenis

Lamson Group is opgericht in de Verenigde Staten en bestaat al sinds 1879. Vanuit de gedachte dat er tijd (en daarmee geld) kon worden bespaard, met een systeem waarmee geld via ballen door holle buizen werd getransporteerd, is buizenpost ontstaan. Een prettige bijkomstigheid van buizenpost was dat het niet alleen heel snel was, maar ook heel veilig. In een later stadium is buizenpost doorontwikkeld en werd het veelal gebruikt voor postdiensten, maar ook in ziekenhuizen om bloedmonsters te transporteren.

Lamsonair levert in Nederland al geruime tijd buizenpostsystemen. In een later stadium zijn daar nieuwe aandachtsgebieden bijgekomen. De focus van Lamsonair ligt op het ontzorgen van onze klanten op het gebied van interne logistieke systemen. Wij werken dan ook voortdurend aan de vernieuwing en functionaliteit van onze producten, zodat onze klanten hiervan kunnen profiteren. Waar mogelijk werken wij met duurzame oplossingen.

Binnen Lamson Group bestaan verschillende vakgebieden en daarvoor zijn wij voortdurend op zoek naar gekwalificeerde mensen. Om in te kunnen springen op de veranderende markt, krijgen onze gediplomeerde medewerkers regelmatig scholing over onderwerpen die betrekking hebben op hun werkzaamheden. Bij Lamsonair staat klanttevredenheid immers hoog in het vaandel en onze klanten moeten kunnen vertrouwen op onze deskundigheid. Medewerkers die onderhoud plegen aan systemen volgen een route en planning, die leidt tot meer efficiency en minder belasting voor het milieu.

Visie

Lamsonair ziet continue verbetering van producten en diensten voor haar klanten door de continue verandering en verbetering van hard- en software.

Missie

Lamsonair ontwikkeld continu nieuwe producten en diensten op basis van de nieuwste technologie. Hierdoor biedt Lamsonair haar klanten de meest efficiëntste en de meest ergonomische producten, systemen en diensten om haar rol als marktleider te behouden.

Duurzaamheid

Bij Lamsonair staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het is met onze producten mogelijk om volledig digitaal te werken, zodat het gebruik van bijvoorbeeld papier daardoor tot een minimum wordt beperkt. Tijdens de gesprekken met klanten, maar ook met geïnteresseerden, leggen wij de opties altijd voor. Wij vertrouwen erop, dat onze klanten uiteindelijk kiezen voor een verantwoorde en tegelijk werkbare oplossing.

Certificering

Lamsonair streeft naar levering van de hoogste kwaliteit diensten, producten en systemen. Alle technici voldoen aan de VCA-eisen en volgen periodiek de herhalingscursus. Alle gereedschap en uitrusting worden conform de VCA eisen periodiek gekeurd en indien nodig op voorhand vervangen. Wij streven naar optimale veiligheid voor haar medewerkers en haar klanten. Een ISO-9001 en ISO-14001 normering is een logisch vervolg van onze VCA 1 ster certificering.

Meer weten over LamsonAir

Mocht u meer informatie willen ontvangen over Lamsonair, maak dan gebruik van het contactformulier.

Vacatures

Full-time De Meern

Senior service monteur

Voor Lamsonair zijn we op zoek naar een “vak volwassen” service monteur. Je zal een senior toevoeging worden aan het bestaande team en wellicht andere teamleden op een gegeven moment op weg kunnen helpen.

Bekijk deze vacature →
Full-time De Meern

Junior service monteur

Voor Lamsonair zijn we op zoek naar een beginnend service monteur. Je zal een toevoeging worden aan het bestaande team en door andere teamleden op weg worden geholpen. Installatie werkzaamheden kunnen ook tot jouw takenpakket horen.

Bekijk deze vacature →
Full-time De Meern

Senior installatie monteur

Voor Lamsonair zijn we op zoek naar een “vak volwassen” installatie monteur. Je zal een senior toevoeging worden aan het bestaande team en wellicht andere teamleden op een gegeven moment op weg kunnen helpen.

Bekijk deze vacature →
© 2023 Werken bij Lamson Air